Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Ide vezethet Keylor Navas útja! – Sajtóhír

A madridi As című sportnapilap szubjektív listát készített azokról a klubokról, ahová Keylor Navas útja vezethet a nyáron.

(Kép: as.com)

Az As szerint a Costa Rica-i kapus madridi távozása szinte már készpénznek vehető. A fővárosi székhelyű lap szerint ugyanis az új idényben Thibaut Courtoisé az egyes számú mez, akinek helyettese a Leganéstől kölcsönből visszatérő Andriy Lunin lesz, míg Luca Zidane harmadik számú kapusként marad a Bernabéuban.

Ahogy az As is fogalmaz, Keylor Navas sokáig nem maradna klub nélkül, ráadásul mivel jövő nyáron lejárna a szerződése a blancóknál, így “diszkont” áron megszerezhető.

A listán a karrierje legpocsékabb szezonját töltő, szerződést még mindig nem hosszabbító  David de Geát foglalkoztató Manchester United; az Alisson Becker után újabb klasszis kapusra hajtó AS Roma; a visszavonuló Petr Cech-et a nyáron pótolni kénytelen Arsenal; a  Samir Handanovic mellé konkurenciát kereső Inter; valamint az ‘ötös’ legmeglepőbb tagja, a 32 esztendős Navas számára minden téren új kihívásokat tartogató Olympique Marseille található.