Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Argentína: a Man. City sztárja is visszatérhet a Copa Americára!

Az argentin sportsajtó legfrissebb értesülései szerint komoly esély mutatkozik rá, hogy a tavalyi, oroszországi vb-égést követően újra összeálljon a lehető legerősebb „Albiceleste”. Úgy tudjuk, hogy nem csak Lionel Messi játékára számíthatunk az idei Copán.

Idén Brazília rendezi a dél-amerikai kontinens tornát, amelyen illene jól szerepelnie az ősi rivális argentinoknak. Ám a kétszeres világbajnok nemzet legjobb játékosainak alig-alig van kedve játszani hazájuk mezében, a korábbi felsüléseknek köszönhetően. Pedig öt éve még világbajnoki ezüstöt nyertek, sőt, az övék a történelem talán legjobb játékosa is.

Igaz, éppen Messi miatt kapja a mellőzött szerepét a fél szezont az Interrel végig háborúzó Mauro Icardi is. A különc milánói támadó mellett azonban úgy tudjuk, hogy Sergio Agüero is meghívót kaphat hamarosan, a Copa Americára készülő keretbe. A két csillagnak egyébként a szintén Interes Lautaro Martínezzel, és a lassan már veteránnak számító Matías Suárezzel kell megküzdenie a tagságért.

Az idei Copa America június 14-én rajtol.