Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az AS Roma tehetsége már most hosszabbítana

Daniele De Rossi távozása után némi öröme is lehet a farkasok szimpatizánsainak, ugyanis fiatal játékosuk hosszú időre tervez az együttessel.


Az AS Roma ifjú reménysége, Nicoló Zaniolo egy rövidebb interjú keretein belül mondta el, hogy szeretne az olasz csapatnál maradni, és reménykedik, hogy a szerződését meghosszabbítják majd. Továbbá sajnálja a klubikon De Rossi távozását, őszintén elmondta, hogy elsírta magát rajta. A 19 esztendős játékos szó szerint berobbant az olasz futball világába, első szezonjában 29 mérkőzésen lépett pályára és 6 gólt szerzett. Ennek köszönhetően olyan klubok érdeklődnek iránta, mint a Bayern München vagy a Manchester United.

“Még négy év van hátra a kontraktusomból és boldog vagyok itt. A Románál képzelem el a jövőmet. Nagy öröm részemre, hogy ilyen nagy klubok érdeklődnek irántam, de csak a Romára koncentrálok és pozitív vagyok a szerződésem meghosszabbításával kapcsolatban. Sajnálom, hogy a szurkolók egyik kedvence, De Rossi nem maradt a csapat játékosa. Soha nem feledem, hogy mit írt nekem még mielőtt ide igazoltam: “Üdvözlünk az új családodban, te egy vagy közülünk.” Nem tagadom, megkönnyeztem azt, hogy távozni fog a csapattól. Ő egy igazi vezér a pályán és azon kívül is” – nyilatkozta a Sky Sportnak Zaniolo.

A 19 éves középpályás elmúlt nyáron érkezett az Inter csapatától mindössze 4,5 millió euróért. A Roma bombaüzletet csinált vele, ugyanis az értéke jelenleg 40 millió euró körül mozog.