Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Menedzserváltás mellett döntött a Chelsea! – sajtóhír

Egyre több nemzetközi lap adta hírül a szerdai nap folyamán, hogy a Chelsea vezetősége a mostani idény végeztével megköszöni Maurizio Sarri egyéves munkásságát, és a “Kékek” egykori legendás játékosát ültetik be a menedzseri székbe…

Olaszország több vezetős sportlapja arról számolt be, hogy Maurizio Sarri nem lesz tovább a Chelsea menedzsere, miután a londoni “Kékeknél” nem elégedettek az egykori nápolyi tréner munkájával, aki első évében Európa-liga-döntő vezette az angol együttest. A La Gazzetta dello Sport információi szerint Sarri a távozása után sem lesz sokáig munkanélküli, ugyanis az AC Milan és az AS Roma egyaránt szívesen látná őt.

Eközben a Stamford Bridge-en Roman Abramovich az egykori Chelsea-ikont, a jelenleg az angol másodosztályú (Championship) rájátszásban érdekelt Derby County együttesét irányító Frank Lampardot szeretné kinevezni az olasz szakember utódjaként – mindezt többek közt a Sport Mediaset is lehozta.

Lampard játékosként 648 mérkőzés alatt 211 gólt szerzett a csapat színeiben, miközben három angol bajnoki címhez és egy BL-győzelemhez vezette a fővárosi gárdát.