Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A tv-ben is nézhetjük a Copa Américát és az Afrikai Nemzetek Kupáját

Hivatalossá vált, hogy mely tv-csatorna fogja közvetíteni a nyáron megrendezésre kerülő Copa Américát és az Afrikai Nemzetek Kupáját. 

Forrás: sport1tv.hu/Getty Images

A Sport Televízió hivatalos közleményben tudatta, hogy a csatorna a nyáron 80 válogatott labdarúgó-mérkőzést közvetít, mivel a Nemzetek Ligája júniusi négyes döntője után a Copa América és az Afrikai Nemzetek Kupája is műsoron lesz.

“Nem maradunk kontinentális válogatott labdarúgó-tornák nélkül 2019 nyarán sem. Június 5-9. között Portugáliában zajlik a Nemzetek Ligája négyes döntője, a házigazda mellett Anglia, Hollandia és Svájc legjobbjaival. És ha valaki azt hinné, utána elkezdődik a nyári szünet, nagyot téved. Örömmel jelentjük be, hogy a Sport TV további két rangos labdarúgó kontinenstornát is közvetít 2019 nyarán: június 14. és július 7. között a Copa Américát, június 21. és július 19. között pedig az Afrikai Nemzetek Kupáját. Magyarország legnagyobb múltú sportcsatornája a Nemzetek Ligájának, az Eb-selejtezőknek, a Copa Américának, az Afrikai Nemzetek Kupájának, valamint a felkészülési mérkőzéseknek köszönhetően május 30. és július 19. között 80 válogatott mérkőzést tűz műsorára.”

– szólt a Sport Televízió közleménye.

A Sport Televízió két csatornáján, a Sport 1-en és a Sport 2-n is láthatóak lesznek a mérkőzések, a következő időpontokban:

Nemzetek Ligája, négyes döntő: június 5-9.
2020-as Eb-selejtezők: június 7-8. és június 10-11.
Copa América: június 14-től
Afrikai Nemzetek Kupája: június 21-től