Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dybala testvére megerősítette a játékos szándékait

A 25 éves támadó bátyja nyomatékosította az argentin elhatározását, amely szerint távozni fog nyáron fivére.


A Juventus játékosa, Paulo Dybala eligazolna a nyáron a torinói együttestől, nyilatkozta a testvére, Gustavo. Az argentin válogatott frusztrált és elégedetlen jelenlegi helyzetével, ezért váltana. A támadó Cristiano Ronaldo érkezése óta kevés lehetőséget kap Allegri mestertől, és ha kezdőként is kapott szerepet az olasz trénertől, nem ment neki a játék az ötszörös aranylabdás társaságában. Nincs kizárva, hogy a Serie A-n belül vált klubot, de erre elég kicsi az esély fivére szerint, egyre valószínűbb, hogy külföldön folytatja pályafutását Dybala. A Manchester United a legkomolyabb érdeklődő, de beszállt a harcba az Atlético Madrid is a támadó kegyeiért.

“Sok lehetősége van Paulonak arra, hogy elhagyja a Juventust. Szüksége van a váltásra. Nem tudom jelenleg, hogy külföldre távozik vagy marad Olaszországban. Ezelőtt úgy tervezte, hogy itt fog játszani továbbra is, de ez mostanra már változott. Kimondom, hogy Paulo már nem boldog a Juventusban, akárcsak sok más csapattársa sem. Nem ő az egyetlen aki távozni fog” – nyilatkozta Dybala testvére.

Kitért még a nyáron érkezett Cristiano Ronaldora is, és szerinte a civil életben nincs probléma a portugál klasszissal, a pályán viszont annál inkább.

“A pályán kívül semmi gond nincs Cristiano Ronaldoval. A probléma a pályán van, Dybala fiatal és játszani szeretne” – tette még hozzá Gustavo.