Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

John Obi Mikel visszatérhet a Premier League-be! – sajtóhír

Az ESPN értesülései alapján két csapat is szívesen soraiban tudná a Chelsea egykori középpályását, John Obi Mikelt, aki az elmúlt fél évet a Middlesbrough színeiben töltötte…

Könnyen elképzelhető, hogy idén nyártól újra a Premier League-ben láthatjuk futballozni a nigériai John Obi Mikelt. Az ESPN beszámolója szerint a két újonc, azaz a Norwich City és a Sheffield United is szeretné leigazolni a rutinos középpályást, akinek június végén lejár a szerződés aktuális csapatával. Mindkét klub számára hatalmas segítség lenne az ő tapasztalata, hiszen az angol élvonalban nem kevesebb mint 249 mérkőzésen lépett pályára a Chelsea tagjaként. 

John Obi Mikel kétségtelenül a Chelsea színeiben szerzett magának komoly hírnevet, ahol 2006 és 2019 között rúgta a bőrt. A nigériai középpályás jó néhány edzőjénél számított alapembernek, de voltak szakaszok, amikor a háttérbe volt szorítva. Antonio Conte érkezésével viszont teljesen kikerült a keretből, s ekkor döntött úgy, hogy elhagyja a Chelseat. A londoni gárda színeiben minden frontot egybe véve 372 találkozón jutott szóhoz, melyek során 6 találatot és 13 gólpasszt jegyzett.