Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Robban az átigazolási bomba! – Guardiola aláírt új csapatához?

Pep Guardiola és a Manchester City a minap még ünnepelte a triplázást, ma azonban már egy teljesen másik téma van terítéken. Távozik a spanyol sztáredző? Az olasz sajtó állítja, hogy megszületett a megegyezés!

A Radio Sportiva olasz újságírója Federico Gennarelli arról számolt be, hogy a Juventus és Pep Guardiola mindenben megegyezett, így a 48 éves szakember veheti át a torinóiak kispadját Massimiliano Allegritől.

A hír olyan konkrétumokat is tartalmaz, miszerint Fabio Paratici az öreg hölgy sportigazgatója, valamint Pep Guardiola kedden Milánóban találkozott. A megbeszélés eredménye képen pedig egy négyéves megállapodással álltak fel a felek a tárgyalóasztaltól.

A Juventus a hőn áhított BL-győzelmet hajtja, és ennek kulcsát látják Pep Guardiolában. Igaz a spanyol szakember sem a Bayern München, sem pedig a Manchester City élén nem érte el ezt a sikert. A City egyébként hazájában triplázott idén, és minden létező trófeát begyűjtött. Guardiola spanyol, német és angol bajnoki címet is nyert már, a következő tehát nagyon úgy fest, hogy az olasz lehet. A hír természetesen még nem tekinthető hivatalosnak.

A másik kérdés, hogy ez esetben ki veszi át a Manchester City kispadját!? Felkészül Mauricio Pochettino?