Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Komoly veszteség érheti a csapatot a nyáron! – Sajtóhír

Legalábbis amennyiben igaznak bizonyulnak azon pénteki spanyolországi sajtóhírek, melyek szerint Sergio Ramos a távozását fontolgatja.

(Kép: as.com)

A spanyol El Chiringuito című televíziós műsorban hangzott el elsőként, hogy bizony a blancók csapatkapitánya különösebben nem boldog a Bernabéuban.

Ramosnak állítólag igen komolyan megromlott a viszonya Florentino Pérez elnökkel, akivel az Ajax elleni BL-búcsút követően még egymásnak is estek az öltözőben.

Akkor hangoztak el Ramos már-már legendássá váló szavai: “Minden megtettem ezért a klubért, ezért a címerért. Ha akarsz rúgj ki, de akkor fizess ki!”

Azóta ugyan csillapodtak a hullámok, viszont a felek viszonya egyáltalán nem javult, olyannyira, hogy ez már a klub alkalmazottjainak is feltűnt.

Az El Chiringuito elhangzottak szerint a 12,5 millió eurót évente kereső világ -és Európa-bajnok hátvédet nem érdeklik az anyagiak, a kölcsönös tiszteletet hiányolja, és ez egyre inkább nyugtalanítja Ramost.

A jelenleg rövid vakációját töltő, majd a spanyol válogatottal Feröer és Svédország elleni találkozókra készülő középhátvéd helyzetét ugyan nem kommentálták a felek, de talán árulkodó, hogy a csapatkapitány helyzetével a madridi sportsajtó is egyre többet foglakozik (…)