Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Lo Celso lehet a kulcs Eriksen megszerzéséhez

A jó szezont futó Giovani Lo Celso jó eséllyel Angliában köthet ki, ami megadhatja az esélyt Christian Eriksen számára is a klubváltásra.

Kép: Goal.com

A Betis remekül teljesített az elmúlt két szezonban, ami után több játékos iránt is megnőtt a kereslet. Junior például szóba került a Real Madridnál is, ám a szárnyvédő jelen állás szerint lehet, hogy a Manchester Unitednél köthet majd ki. A PSG-től megszerzett argentin Lo Celso azonban nagyobb hal: a spanyol AS értesülései szerint a Tottenham 60 millió eurót kínál érte.

Ez már csak azért is érdekes, mert a középpályás szinte pont abban a szerepkörben érzi a legjobban magát, mint Christian Eriksen. Vélhetően jól tudná pótolni a dán játékost, akinek szintén kinéz a egy klubváltás a nyáron. A Real Madrid többek között a középpályán is frissítené a keretét – és mivel úgy tűnik, hogy Pogba nem fog hozzájuk érkezni, Eriksen lehet a befutó. A Tottenham pedig csak akkor engedné el a 27 éves karmestert, ha már megvan a helyettes.

Lo Celso ügyében egyelőre még nem született döntés, folytatódnak a tárgyalások, a haszonból azonban a PSG is kiveszi majd a jussát: az átigazolási díj 20%-a kerülhet majd a párizsiakhoz.