Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid neveléssel erősítené a védelmét a Liverpool

Liverpoolban megerősítenék a védelmük közepét, ehhez pedig egy tehetséges, technikás spanyol válogatott játékost szemeltek ki.

Angol sajtóhírekre hivatkozva arról ír az AS, hogy a Liverpool szerződtetné Diego Llorentét, a Real Sociedad 25 éves játékosát. A lap szerint nagyjából 25 millió euróért szerezhetik meg a korábbi Real Madrid nevelést, akit még 7 millióért szerződtetett a baszk együttes 2017-ben. Sajtóhírek szerint a klub már a játékos ügynökével is beszélt, Llorente pedig természetesen örül a megkeresésnek. Az más kérdés azonban, hogy a Sociedadnál egyelőre nem kaptak semmilyen ajánlatot, így hivatalosan nincs min gondolkodniuk. Mondjuk várhatóan erre sem kell majd sokat várni.

Azt azonban tudni kell, hogy a Liverpool nagyszerűen dolgozik az átigazolási piacon Klopp érkezése óta. Nagyon hatékonyak: alig akad olyan futballista mostanság, aki csalódást okozna. Kevés embert szerződtetnek és azokat nagyon alaposan feltérképezik és be is illesztik – ez lenne a helyzet a spanyol válogatott kiválóságával is. Az AS szeirnt a Pool már 2018 novemberében is külön megfigyelőket küldött Diego Llorente teljesítményének monitorozására, régóta figyelik már. Ráadásul a mai bolond árak mellett egy jó korban lévő, tehetséges játékost 25 millióért elhozni ezen a szinten már majdhogynem aprópénz. Akár nagy fogás is lehet belőle.