Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: összeült a válságstáb!

Spanyol lapinformációk szerint a szombati, elveszített Király-kupa-döntőt követően a Barcelona rangidős játékosai hosszas értekezletet tartottak egymás közt, s ők is érzik, hogy valami nincs rendben a csapatnál…

Ugyan az FC Barcelona simán megnyerte a spanyol bajnokság (La Liga) 2018-2019-es kiírását, a katalán óriás nyert helyzetből, a 3-0-ra behúzott első meccs után elveszítette a Bajnokok Ligája elődöntőjét a Liverpoollal szemben, szombat este pedig némileg váratlan pofonba szaladt bele a Valencia ellen a Király-kupa döntőjében.

A spanyol AS beszámolója szerint Lionel MessiGerard Piqué és Luis Suárez a döntő után már az öltözőben válságértekezletet hívott össze. A lap szerint a Messi vezette, gyenge szezonzárást értékelő diskurzus a repülőtér felé tartó busz hátuljában folytatódott a rangidős játékosok között. Szemtanúk szerint a három játékos még a reptérre érkezés után is folytatta a kupaktanácsot és csak percekkel később csatlakozott a többiekhez.

A Barca szurkolói az újabb blama után egy emberként követelik Ernesto Valverde lemondását, a jelek szerint azonban a klub vezetése és a játékosok egyaránt kitartanak a vezetőedző mellett.