Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG hajlik Neymar eladására – sajtóhír

A tegnapi napon számoltunk be róla, hogy a Barcelona akár két játékost és pénzt is adna a Paris Saint-Germain részére Neymar visszaszerzése érdekében, a legújabb jelentések szerint pedig a PSG is hajlana az üzletre, az egyik állítólagosan felajánlott játékos iránt kifejezetten érdeklődnek…

A minap a katalán RAC1 erősítette meg, hogy a Paris Saint-Germain csapata Neymar játékjogáért cserébe nagyon szívesen látná Ousmane Dembelét a katalán óriástól, azonban Philippe Coutinhóról nem tesznek említést.

A 27 esztendős brazil világsztárral kapcsolatban gyakorlatilag a Párizsba szerződése óta folyamatos beszédtéma a világsajtóban, hogy mikor tér vissza a spanyol bajnokságba (La Liga), korábbi klubja mellett a nagy rivális, Real Madrid is szívesen látná őt. Ugyanakkor a klubváltására vonatkozó bármilyen elhatározásra legfeljebb a júniusi Copa America után lehet majd számítani, ha a kluboknak sikerülne is addigra megállapodniuk egymással.

Neymar minden sorozatot figyelembe véve közel két teljes szezon alatt 58 mérkőzésen 51 gólt szerzett a PSG színeiben, míg azt megelőzően a Barca színeiben négy idényben 186/105 volt ugyanezen statisztikája.