Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megerősítette távozását a Napoli alapembere – hivatalos

Négy szezon után idén nyáron elhagyja a Napoli csapatát az olasz bajnokság (Serie A) aktuális második helyezettjének megbízható hátvédje, mindezt ő maga jelentette ki, és még ismertette is döntésének körülményeit…

A Napoli 25 esztendős albán szélsővédője, Elseid Hysaj a minap a Digitalb érdeklődésére árulta el, hogy négy év után elhagyja a dél-olasz együttest:

“Készen állok az új kihívásra, úgy érzem, hogy megrekedtem egy bizonyos szinten, és csak a környezetváltás segíthet most rajtam. Olyan fajta ember vagyok, aki nem szeret túl hosszú ideig leragadni egy helyen, négy év után eljött a váltás ideje. Új országra, új emberekre, új impulzusra van szükségem, hogy képes legyek megújulni, remélhetőleg megfelelő csapatot fogok találni számomra.”

Hysaj 2012-től az egészen az előző évad végéig Maurizio Sarri játékosa volt, aki a korábbi hírek szerint a Chelsea-nél is szívesen látná őt. Ráadásul elnyűhetetlen alapember volt posztján már az Empoli (2012-2015) és a Napoli (2015-2017) csapatánál is. Az albán bekk összesen 173 alkalommal húzhatta magára az azúrkék egyesület szerelését.

Az eddig kiszivárgott lapinformációk szerint a londoni “Kékek” mellett leginkább a Juventus és az Atlético Madrid látná szívesen soraiban Hysajt.