Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi nagyinterjút adott, rengeteg kérdésre válaszolt

Leo Messi az argentin Fox Sports stúdiójában beszélt át több témát a rádió munkatársaival. Szóba került egy teljesületlen gyerekkori álom, a motiváció és a  visszavonulás. A válogatott és a világbajnokság, jelen és jövőkép. Olyan személyekről kérdezték, mint Guardiola, Neymar és Ronaldo.

🔵 “Amikor már nem élvezem a játékot, befejezem a karrierem. Gyermeki lelkesedéssel élvezem az edzéseket és a mérkőzéseket. Mindig is az volt az álmom, hogy futballista legyek, és elérjem az argentin válogatottat. A gyermekkori álmom volt a Newell’s Old Boys színeiben játszani, ez olyasmi, ami még hátra maradt, nem tudom megtörténik-e.”

🔴 “Úgy szeretnék visszavonulni, hogy nyertünk valamit Argentínának. A 2018-as világbajnokságon nem voltunk favoritok, valami hiányzott. De a mostani keret tetszik, fiatal, motivált játékosokból áll. A katari világbajnokságon nem tudom, hogy ott leszek-e, majd Isten eldönti. Ma nagyszerűen érzem magam, nagyon jó fizikai állapotban, de majdnem 32 éves vagyok. Meglátjuk mi történik, remélem nem sérülök meg súlyosan.”

🔵 “Thiago születésével megváltoztak a prioritások. Nagyon fáj a vereség, de hazamegyek a gyermekeimhez és a feleségemhez. Azelőtt bezárkóztam otthon, nem akartam tv-t nézni és nem ettem semmit. Ma is szenvedek ha veszítünk, de másképpen kezelem. Ma már az a kötelességem, hogy az asztalnál üljek a gyerekeim mellett.”

🔴 “Guardiola egy egyedülálló edző volt számomra. Mindegyik mérkőzésre különböző stílusban készül, és pontosan elmondja, hogy szerinte miképpen néz majd ki az a találkozó. Rengeteg mindent, többek között taktikai dogokat tanított nekem. Pontosan azt tettük, amit akartunk, úgy ahogy ő akarta. Mindenki látta hogyan játszottunk. Én nem látom magam edzőként, talán fiatal játékosokkal foglalkoznék a jövőben.”

🔵 “Cristiano jobbá tette a Real Madridot, természetesen hiányzik nekem, de az egész ligának szintén. Nem ismerem őt személyesen, csupán a díjátadó ünnepségeken keresztezték az útjaink egymást. Semmilyen harc nincs közöttük, csupán egészséges rivalizálás, ő motivál, hogy jobb legyek.”

🔴 “Van egy WhatsApp csoportunk Neymarral és Suárezzel. Neymar egy jelenség, igen, beszélünk egymással a mai napig. Suárezt mindenki támadja a műtéte miatt, de nem az ő választása volt kihagyni a kupadöntőt, a Liverpool ellen szakadt a meniscusa.”

Fordította – Az FC Barcelona Hungarien Supporters Club csapata