Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Folytatja a munkát a spanyol kiscsapat sikeredzője

Fantasztikus szezont futott, az í-ről a pont azonban a végén lecsúszott, így lehet hiányérzete a Getafe sikeredzőjének, aki a maradás mellett tette le a voksot, immáron hivatalosan is. 

A madridi kiscsapatot az 55 esztendős Pepe Bordalás vezeti akit 2016-ban neveztek ki a klub élére. Eddig 123 tétmeccsen 53 győzelem, 37 döntetlen és 33 vereség a mérlege 160 lőtt és 115 kapott gól mellett.

A Getafe a 2015/16-os szezonban búcsúzott a spanyol élvonal küzdelmeitől, ekkor nevezték ki a korábbi Alaves trénert, aki rögvest visszavezette a madridi csapatot a La Ligába. Alapszakasz harmadik hely után nyerték meg a La Liga 2 rájátszását.

Tavaly újoncként lettek nyolcadikok és épphogy lemaradtak a nemzetközi porondról, idén viszont az Európa-liga indulás megvan. A hiányérzet oka viszont az, hogy a BL-indulást érő negyedik helyet az utolsó két fordulóban bukták el. A teljesítmény viszont így is erőn felőli, mondhatni kisebb csoda.

Pepe Bordalás szerződése 2020-ban lejárt volna, a hírek szerint pedig több magasabban jegyzett klub is megkörnyékezte, de ő nemet mondott, és 2022-ig meghosszabbította kontraktusát. A munka tehát folytatódik.