Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayern meghatározta a világbajnok hátvéd árát! – sajtóhír

A Bild információi szerint a német élvonalban (Bundesliga) szereplő Bayern München meghatározta Jerome Boateng kivásárlási árát…

A német napilap értesülései alapján a Bayern München 20 millió fontnak megfelelő összeg ellenében engedné el a háttérbe szorult világbajnok hátvédet. Jerome Boatengnek több kérője is akad, köztük állítólag a Manchester United és az Arsenal. A rutinos védő számára nem lenne ismeretlen a Premier League légköre, hiszen a 2010/2011-es szezonban a Manchester City futballistája volt. 

Jerome Boateng innen igazolt át 2011 nyarán a Bayern Münchenhez, ahol hosszú éveken át alapembernek számított. Az előző idényekben több komolyabb sérülése is volt, ám ennek ellenére a válogatottban nem forgott veszélyben a helye. A 2018/2019-es szezonban viszont minden megváltozott. Kikerült a Bayern kezdőjéből, majd idővel a nemzeti csapat keretéből is. Boateng minden frontot egybe véve 286 mérkőzésen lépett pályára a bajorok színeiben. A klub tagjaként nyert többek között hét bajnoki címet, négy Német Kupát, illetve egy alkalommal Bajnokok Ligáját.