Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool kiszemeltjét akarja a Man. City! – sajtóhír

A Daily Express információi szerint a Manchester City is szeretné leigazolni a francia élvonalban (Ligue 1) szereplő Olympique Lyon kiválóságát, Nabil Fekirt…

A brit napilap értesülései alapján a Liverpoollal már számtalanszor hírbe hozott Nabil Fekir iránt a Manchester City is elkezdett érdeklődni. Tavaly nyáron úgy tűnt, átigazol a Premier League-be (éppen az előbb említett csapathoz), ám a transzfer végül nem jött létre. A pletykákból kiindulva, erre idén is meglesz minden lehetősége a világbajnok támadó középpályásnak. 

Nabil Fekir klubszinten eddig csak az Olympique Lyon mezét húzta fel magára. A neves francia gárda legjobbjai között a 2013/2014-es idényben mutatkozott be, a következő szezonban pedig már alapemberré vált. Fekir akkor rendkívül kiugró teljesítményt nyújtott, ám balszerencséjére a 2015/2016-os kiírás folyamán súlyosan megsérült. Felépülése után a szurkolók úgy vélték, nem az a játékos tért vissza, akit a sérülése előtt láthattak. A 2017/2018-as idényben viszont ezt már nem lehetett állítani, mivel Fekir ismét a csapat élére állt. Teljesítményének köszönhetően bekerült Didier Deschamps keretébe a 2018-as világbajnokságra. A francia támadó középpályás ez idáig minden frontot egybe véve 193 mérkőzésen lépett pályára az Olympique Lyon színeiben, ezeken pedig 69 találatot és 46 gólpasszt jegyzett.