Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új igazgató és vezetőedző az AC Milan csapatánál – sajtóhír

Olasz lapinformációk szerint már biztosra vehető az AC Milan új sportigazgatójának és vezetőedzőjének kiléte is, hivatalos bejelentésükre pedig napokon belül sor kerülhet…

Olaszország vezető sportlapja, a La Gazzetta dello Sport beszámolója értelmében a Bajnokok Ligája indulásról a finisben lemaradó AC Milan sportigazgatói posztján a távozó Leonardót korábbi asszisztens, a klublegenda Paolo Maldini fogja váltani, míg az új vezetőedző, Marco Giampaolo személyében a Sampdoria együttesétől érkezik az elmúlt idény végeztével elköszönő Gennaro Gattuso helyére.

Maldini nyilván jó ismerős lehet a Rossoneri háza táján, pláne hogy az egykori ikonikus hátvéd 2009-es visszavonulása óta az elmúlt években már a klubvezetésben dolgozott.

Eközben az 51 esztendős tréner 2016 óta a Sampdoria csapatánál ténykedett, és a genovaiak kispadján végzett megbízható munkája révén évek óta lehetett olvasni róla, hogy valamelyik topcsapat szívesen látná, most az AC Milan előrehaladott tárgyalásokat folytat vele. Egyes olasz lapok pedig már azt is tudni vélik, hogy Giampaolóval együtt a Samp játékoskeretéből a tehetséges hátvéd, Joachim Andersen és a középpályás Dennis Praet is Milánóba költözik.