Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern: eldőlt James Rodriguez sorsa! – hivatalos

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München ügyvezető igazgatója, Karl-Heinz Rummenigge a Bildnek adott interjújában elárulta, James Rodriguez távozik a klubtól…

Hivatalosan is eldőlt, hogy a következő szezontól biztosan nem lesz a Bayern München játékosa James Rodriguez. Karl-Heinz Rummenigge a Bildnek árulta el, hogy a kolumbiai futballista már megkereste azzal a kéréssel, hogy ne éljenek az opciós joggal: 

“James már meghozta a döntését. Személyesen kérte tőlem azt, hogy a klub ne léptesse érvénybe a szerződésbe foglalt opciós jogot. Ilyen körülmények között nincs mit tenni. Többet szeretne játszani, meghatározóbb szerepet akar egy csapatban. Ezt viszont mi nem tudjuk biztosítani a számára. Sajnálom, hogy így alakult.” – nyilatkozta a Bayern ügyvezető igazgatója. 

James Rodriguez 2017 nyarán a Real Madridtól került kölcsönbe a Bayern Münchenhez. A kolumbiai támadó minden frontot egybe véve 67 mérkőzésen lépett pályára a bajorok színeiben, melyek során 15 találatot és 20 gólpasszt jegyzett.