Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két játékosától is búcsút vett a Liverpool! – hivatalos

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy Daniel Sturridge és Alberto Moreno is távozik a csapat kötelékéből…

Búcsút vett Alberto Morenótól és Daniel Sturridge-tól a friss Bajnokok Ligája-győztes Liverpool. Mindkét futballista szerződése egyaránt lejár a hónap végén, ennek megfelelően ingyen távozhatnak az Anfieldről. Sturridge több mint hat, míg Moreno öt év után hagyja el a Liverpoolt. 

Daniel Sturridge-ot 2013 januárjában a Chelsea-től igazolta le a Liverpool 15 millió euró ellenében. Az angol támadó rendkívül ígéretesen kezdett a vörösöknél. Luis Suarezzel remek párost alkottak, úgy tűnt, Liverpoolban kiteljesedhet. Idővel aztán összeszedett egy súlyos sérülést, s ezeket felépülése után nem tudta elkerülni. Minden frontot egybe véve 160 mérkőzésen húzhatta fel magára a klub szerelését, melyek során 68 gólt szerzett. 

Alberto Morenót 2014 nyarán a Sevillától szerződtette le a Liverpool 18 millió euró ellenében. A spanyol hátvéd gyorsan beverekedte magát a csapat kezdőjébe, s két szezon erejéig meg is ragadt ott. Jürgen Klopp kezei alatt idővel a háttérbe szorult, s ritkán kapott lehetőséget. A 2017/2018-as idényben újra megkapta a bizonyítási esélyt, ezzel élt is vele. Balszerencséjére megsérült, felépülése után viszont már nem tudta kiszorítani Robertsont a kezdőből. Moreno minden frontot egybe véve 141 mérkőzésen lépett pályára a Liverpoolban.