Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: újabb meghatározó játékos távozott – hivatalos

Böde Dániel után a minap újabb egykori meghatározó játékos hagyta el a magyar bajnok Ferencváros együttesét, miután ő maga a közösségi médián keresztül búcsúzott el a zöld-fehérektől…

Fernando Gorriarán saját közösségi oldalán jelentette be, hogy két év után elhagyja a Ferencváros csapatát, és Dél-amerikai sajtóhírek szerint a 24 éves uruguayi középpályás a mexikói Santos Laguna együttesében folytatja majd pályafutását.

A játékos az Instagramon búcsúzott el a Ferencvárostól:

„Egy felejthetetlen szakasz ér ma véget az életemben. Az elmúlt két év minden egyes pillanatát élveztem a klubnál. Ezek az évek segítettek, hogy emberként és labdarúgóként is fejlődjek és felnőjek.

Szeretném megköszönni a csapattársaimnak, akikkel minden egyes mérkőzésen harcoltam, hogy befogadtak. Biztos vagyok benne, hogy a minőségnek köszönhetően a trófeák továbbra is jönni fognak. Mindig emlékezni fogok rátok, ez biztos.

Szeretném megköszönni a két edzőmnek, akik számoltak velem, akik segítettek, hogy elérjük a céljainkat. Az orvosoknak, akik segítették a felépülésemet, amikor sérült voltam. A vezetőknek, akikben megvolt a bizalom, hogy egy ilyen nagy klubhoz csatlakozhassak.

Köszönöm a szurkolóknak, hogy minden mérkőzésen ott voltak és folyamatosan biztattak minket. Meghatott az a sok üzenet, amit az utóbbi napokban küldtetek.

Ferencváros, örökké hálás leszek mindenért, amit kaptam.”