Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A United nyerheti a manchesteri belharcot a piacon – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint a Manchester City sokallja az árat, a Manchester United viszont kifizetné a Leicester City által kért összeget az angol válogatott hátvédért, így már csak idő kérdése, hogy az Old Traffordon kössön ki…

A The Mirror információi szerint a Leicester City által megállapított 90 millió fontos eladási árat a Manchester City együttese nem hajlandó kifizetni Harry Maguire-ért, így az angol válogatott védője jó eséllyel a városi rivális Manchester United csapatánál köthet majd ki.

A 25 esztendős hátvéd három évvel ezelőtt 12 millió font ellenében szerződött a Hull Citytől a “Rókákhoz”, és 2017 óta az angol válogatottnak is rendszeres tagja, a tavalyi világbajnokságon negyedik helyezést elérő nemzeti csapatnak alapembere volt, még gólt is szerzett a Svédország elleni negyeddöntőben.

Maguire az elmúlt idényben mindent egybevéve 44 mérkőzésen játszott, míg a Premier League idei kiírásában 31 pályára lépés került a neve mellé. A nemzetközi mértékadó Transfermarkt portálja szerint piaci értéke 45 millió eurószerződését pedig ősszel hosszabbította meg 2023-ig, és nagyon úgy tűnik, hogy a Leicester egyáltalán nem szeretne megválni tőle, csak ha alaposan megfizetik az árát.