Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Argentin válogatott játékossal erősíthet a Napoli – sajtóhír

Olasz sajtóértesülések szerint a Napoli vezetősége előrehaladott egyeztetéseket folytat az Udinese argentin kiválóságának megszerzése érdekében, aki a jelek szerint a következő szezontól már az azúrkék együttest fogja erősíteni…

Az Il Mattino értesülései szerint a Napoli elnöke hajlandó lenne kifizetni az Udinese által meghatározott, 35 millió eurós kivásárlási árat az argentin karmester, Rodrigo De Paul esetében.

A lap külön kiemeli, hogy a nápolyi klub első embere, Aurelio De Laurentiis személyes célja lenne a 25 éves irányító megszerzése, aki az elmúlt szezonban 36 mérkőzésen 9 gólt és 8 előkészítést regisztrált a Friuliani szerelésében. De Paul három idényt húzott már le Olaszországban, mind közül a legutolsó volt a legeredményesebb, hiszen a Serie A-ban összesen szerzett 16 találatából kilencet a 2018-2019-es kiírásban tudhatott magáénak.

A Copa Americára készülő argentin válogatottban is szereplő labdarúgó az Udinesét megelőzően másfél szezont már a spanyol bajnokságban (La Liga) is eltöltött a Valencia alkalmazásában.