Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus még mindig Pogbát akarja – sajtóhír

Az aktuális olasz sajtóértesülések ismét megerősítették, hogy az olasz rekordbajnok és címvédő Juventus vezetősége továbbra sem mondott el Paul Pogba visszaszerzéséről, aki nagyon úgy tűnik, hogy a Bianconeri első számú célpontja lesz az idei nyáron…

A Corriere dello Sport a minap megerősítette, hogy a Juventus csapata már zöld utat kapott Paul Pogba visszatérésére magától a világbajnok középpályástól, azonban a Manchester United együttesével eddig még nem sikerült egyezségre jutniuk a francia játékos átigazolásával kapcsolatosan.

A 26 esztendős középpályás az általános vélekedés szerint nagyjából 100 millió euróért cserébe válthatna klubot nyáron, akár a Juventus, akár a Real Madrid igazolja őt le, ezt az összeget pedig az olasz lapok úgy tudják, hogy a torinói klubnak Joao Cancelo, Douglas Costa, Juan Cuadrado, Mario Mandzukic és Mattia Perin eladásával tudnák előreteremteni.

Pogba annak idején,  2012 és 2016 között 178 mérkőzést már játszott a Juventus szerelésében, majd 2016. augusztusában 105 millió euró ellenében távozott az Old Traffordra, ahol azonban a 2017-es  Ligakupa-, és Európa-liga-győzelmet leszámítva adós maradt a kiugró eredményekkel.

Az átigazolási időszak tényleges kezdésének közeledtével egyre érdekesebbé válik a Pogba-saga, kíváncsian várhatjuk, vagy vajon a Juve vagy a Real lesz végül érte a befutó…