Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klubrekordért köthet ki a Napolinál a Real kegyvesztettje – sajtóhír

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a Napoli csapata komolyan fontolóra vette a Real Madrid létszámfeletti középpályásának nyári szerződtetését…

A Corriere dello Sport megerősítette, hogy a Napoli és a Real Madrid vezetői immár előrehaladott tárgyalásokat folytatnak egymással James Rodriguez nyári átigazolásával kapcsolatban.

Az olasz lap megemlíti, hogy a “királyi gárda” legalább 42 millió euró ellenében adná el az elmúlt két évet a Bayern Münchennél kölcsönben töltő kolumbiai középpályást, amely rekordösszeg lenne a dél-olasz klub eddigi történetében.

A 27 esztendős játékmester nevét legtöbben a 2014-es világbajnokságon ismerhették meg, a brazíliai seregszemlén nyolc közé jutó Kolumbia egyik legjobbjaként. Ezen a nyáron igazolt a Monacótól a Real Madridhoz, s a három év alatt 110 mérkőzésen 36 gólt szerzett a “blancóknál”, 2017-ben azonban két évre kölcsönben a Bayernhez került, ahol a tavalyi 39 fellépése után a legutóbbi idényben 28 tétmeccsen húzhatott stoplist, a bajorok azonban nem tartanak igényt a további szolgálataira, mint ahogyan a Realnál is létszámfelettivé vált.