Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Ne aggódjon edző, én sem akarok magával dolgozni”

Egyre rosszabb a kapcsolat Zinedine Zidane és játékosa, Dani Ceballos között, ami a hírek szerint a legutóbbi találkozójukon tovább romlott. 

Forrás: touchdowntribune.com

Dani Ceballos nem sok lehetőséget kapott eddig sem a Real Madridban, ám Zinedine Zidane újbóli kinevezése után még kevesebbet játszott. A 22 éves középpályás sokkal több játéklehetőséget szeretne, ezért szinte biztos, hogy a következő szezont már nem a királyi gárdában kezdi meg. Ceballos Zidane távozásánál azt nyilatkozta, hogy ő személy szerint örült annak, hogy már nem a francia a klub edzője.

A spanyol AS szerint Zidane a szezon vége után minden játékossal leült beszélni, így Ceballosszal is, amelyen a játékos jövője volt a téma. A lap információi szerint a francia edző a beszélgetés során közölte a fiatal középpályással, hogy nem számol vele, és nem szerepel a jövőbeli terveiben. Ceballos erre meglepő higgadtsággal válaszolt, hogy az érzés kölcsönös.

“Ne aggódjon edző, én sem akarok magával dolgozni.”

Habár nem jutott túl sok lehetőséghez klubcsapatában, focizni azért nem felejtett el, hiszen hatalmas gólt vágott az U21-es Európa-bajnokságon a válogatottban. 

A spanyol középpályás iránt elég nagy az érdeklődés, ám a legutóbbi hírek szerint a Tottenham lehet érte a befutó.