Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megegyezett új klubjával James Rodriguez – sajtóhír

James Rodriguez kálváriája úgy tűnik a végéhez közeledik, mivel olasz lapértesülések szerint sikerült megtalálni az új klubját. 

Forrás: fcbayern.com

Az olasz Gianluca Di Marzio információi szerint James Rodriguez már meg is egyezett új csapatával, a Napolival. A kolumbiai játékos két évig kölcsönben játszott a Bayern Münchennél, a bajorok viszont nem éltek az elővásárlási jogukkal, így James visszakerült a Real Madridhoz. Ott azonban az újból kinevezett vezetőedző, Zinedine Zidane egyáltalán nem számol vele, ezért új csapatot kell keresnie.

A Napoli jelenlegi trénere, Carlo Ancelotti viszont nagyon szereti James játékát, és eddig is nagyon megszerette volna szerezni a csapatába, ami most úgy tűnik, hogy sikerült is neki. Egy kérdés maradt még fent, amiben nem egyezett meg a Real Madrid és az olasz klub, az pedig az, hogy kölcsönbe érkezzen a kolumbiai vételi opcióval, vagy végleg vásárolják-e meg.

James az Bayernben töltött előző szezonjában minden sorozatot figyelembe véve 28 meccsen lépett pályára, ezeken pedig 7 gólt és 6 gólpasszt jegyzett.