Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Neymar pontosan tudja, hogy mi a dolga”

Egyre bizonytalanabbnak tűnik a brazil szupersztár, Neymar helyzete a Paris Saint-Germain csapatánál. Sajnálatos sérülései, olykor primadonnás viselkedése sem segíti elfogadottságát. Állítólag a vezetőség is megunta már, hogy folyamatosan a dél-amerikai légiós lelkét kell ápolniuk.

A sajtó már régóta cikkezik arról, hogy bár a Real Madrid mindent megtenne Neymar leigazolásáért, a különc brazil valójában csak az FC Barcelonába vágyik vissza. Egyelőre teljesen bizonytalan a helyzet, csupán az biztos, hogy a 27 esztendős támadó továbbra is a PSG keretének tagja. Mégpedig fontos tagja, legyen bármennyit is sérült és pihentetett.

Érdekesség, hogy bár annak idején nehezen jöttek ki egymással, amikor Neymar megérkezett Katalóniából, ma már Edinson Cavani is bízik benne, hogy előbbi a maradás mellett dönt. Az uruguayi gólvágó a brazíliai Copa Americán szerepel, ellentétben sérült kollégájával:

„Beszéltem Neymarral a helyzetéről, még amikor Franciaországban voltunk. Viszont most, a Copa America alatt már nem beszéltünk, de mindarról, ami vele történik, azt mondanám, hogy pontosan tudja, hogy mit kell tennie. Tudom, hogy nehéz időket él át. Neymarnak megvan a karizmája és a képessége arra, hogy továbblépjen. A lehető leggyorsabban fel kell épülnie, erősnek kell lenni, és nem szabad foglalkoznia azzal, ami történt.”

– kedveskedett korábbi ellenlábasa, a párizsi botrányhősnek.