Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: teljes kudarc a Neymar-ügyben

Az FC Barcelona a ma reggeli hírek szerint nagyon közel állt a brazil válogatott sztárjának, Neymarnak a visszaszerzéséhez. Állítólag a katalán együttes már mindenben megegyezett korábbi klubjával, ám könnyen lehet, hogy máris zsákutcába jutottak a tárgyalások.

Könnyen lehet, hogy máris veszett ügy Neymar átigazolása az FC Barcelona számára. A Marca ma délután már arról írt, hogy a Paris Saint-Germain nem szeretne túl nagyot bukni a különc támadó két évvel ezelőtti, 222 millió eurós megvásárlásán. Igaz, annak az óriási összegnek csak egy részét kapta közvetlenül a Barca. Állítólag a párizsiak 200 milliót követelnek Neymar visszaengedéséért cserébe.

A Marca szerint a Barca tehát hiába állapodott meg 24 millió eurós fizetésről, és ötszezonos szerződésről Neymarral, a fenti összeget nem hajlandók átutalni a francia bajnoknak.

A pletyka szerint a PSG Semedo iránti érdeklődése még enyhítheti a két klub közti feszültséget, ám valós megegyezés tényleg csak nehezen elképzelhető a leírtak fényében.