Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Capello: “Ha a Juventus leigazolja őt, akkor már most bajnok”

Többek között a Real Madrid, AS Roma vagy AC Milan élén tevékenykedő szakember szerint, ha a zebrák megszerzik kiszemeltjüket, akkor már most eldőlt minden a következő olasz bajnoki (Serie A) kiírásában.


Fabio Capello szerint, ha a Juventus szerződteti Matthijs de Ligtet, akkor már be is gyűjtötték a bajnoki címet. Mint arról beszámoltunk, az Ajax egyik csodagyereke eldöntötte hol folytatja, és sajtóhírek szerint a zebrákra esett a választása. A 19 éves játékos nem csak csapatában vezéregyéniség, de már a holland válogatottban is, mindezt ilyen fiatalon. Maga Capello is így gondolja, hogy a lehető legjobb fogás a piacon jelenleg az amszterdami gárda hátvédje.

“Ha a Juventus megkaparintja De Ligtet, akkor a bajnokság el is dőlt. Egy szezont át is ugorhatunkDe Ligt a legjobb hátvéd a piacon. A Juve a megszerzésével igazi jackpotot nyerne. Nélküle talán a többiek közelebb kerülhetnek a torinóiakhoz. Amikor pedig a többiekről beszélek, akkor a Napolira és az Interre gondolok” – nyilatkozta a Corriere dello Sport-nak az olasz szakember.