Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Dembélé visszatérhet a Bundesligába – sajtóhír

A francia válogatott játékos nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, ezért könnyen lehet, hogy egy megfelelő ajánlat esetén túlad rajta a katalán csapat, de csak abban az esetben, ha Neymar visszatér.


A német BILD értesülései szerint a Bayern München kezd lemondani a Manchester City játékosáról, Leroy Sanéról, aki egyre biztosabb, hogy marad az angol bajnok együttesnél. A bajorok ennek következtében másik opció után néztek és a Barcelona fiatal szélsőjére, Ousmane Dembélére esett a választásuk. A katalánoknál nem az elvártak szerint teljesít a francia válogatott játékos, hiába voltak kiváló időszakai az elmúlt szezon során, sokat bajlódik sérüléssel, valamint a passzjátéka is hagy némi kívánnivalót, így nem mindenáron tartanák meg a világbajnok támadót. Azonban csak abban az esetben engednék őt el, ha Neymar visszatérne a csapathoz és egy megfelelő ajánlatot kapnak a Bayern Münchentől, ami nagyjából 100 millió euró kell legyen, ugyanis nem akarnak sokat bukni a két éve 105 millió euróért vásárolt játékoson.

A 22 esztendős Dembélé 2017-ben érkezett a katalán csapathoz, azóta 65 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 18 gólt és 17 gólpasszt jegyzett.