Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

David Silva szerint már meg is van az utódja a Citynél

Mint arról mi is beszámoltunk, a manchesteri csapat kiválósága a következő szezont követően 10 év után búcsút int az együttesnek, és úgy gondolja, hogy már meg is van a helyettese.


David Silva szerint Phil Foden megfelelően fogja őt pótolni, miután jövőre távozik a csapattól. A 19 éves középpályást az egyik legnagyobb tehetségnek tartják a szigetországban, és a spanyol klasszis is remek jövőt jósol neki, szerinte minden megvan benne ahhoz, hogy a Manchester City kiemelkedő alakja legyen. Pep Guardiola is ezen a véleményen van, ugyanis az elmúlt két idényben fokozatosan építi be csapatába a játékost, már 38 találkozón kapott lehetőséget a mindössze 19 esztendős Foden.

“Biztos vagyok benne, hogy fantasztikus játékos válik belőle, és megfelelő utódom lesz. A tehetsége mellett egy igazi versengő típus, aki mindig nyerni akar, és ettől lesz igazán jó futballista. Sok tanáccsal láttam el azzal kapcsolatban, hogyan mozogjon a pályán, ő pedig ezeket megfogadta, és napról napra jobb játékos válik belőle. Emlékeztet a saját fiatalkori énemre, különösen a személyisége. Csendes srác, de utál veszíteni. A legjobb tanács amit adhatok neki, hogy maradjon higgadt. Bármi is történik, épp a csúcson vagy a mélyben jár, nyugodtnak kell maradnia” – mondta fiatal csapattársáról Silva.