Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ceballos: “Nem akarok távozni a Real Madridból”

Dani Ceballos helyzete egyre rosszabb a Real Madridnál, és fél lábbal már kint van a csapatból. A spanyol középpályás azonban most arról beszélt, hogy nem szeretné elhagyni a klubot. 

Forrás: AS

Dani Ceballos jelenleg az U21-es Európa-bajnokságon szerepel, válogatottjával pedig be is jutottak a torna döntőjébe. A fiatal középpályás a továbbjutást érő mérkőzést követően a spanyol Onda Cero rádiócsatornának adott interjút, amelyben a jövőjéről is beszélt. Zinedine Zidane nem számol a játékossal a Real Madridnál, amit közölt is vele, és akkor Ceballos is azt mondta, hogy nem akar a francia edzővel együtt dolgozni. A mostani interjúban azonban arról számolt be, hogy nem akar távozni a spanyol fővárosból, csak több megbecsülésre vágyik.

“Nem akarom, hogy eladjon a Real Madrid. Azt akarom, hogy jól érezzem magam a csapatban, és úgy érezzem, hogy fontos vagyok. Nagyon sok futball van még bennem, és a következő szezonomban kihozom magamból a legjobbat.”

Ceballos 2017-ben igazolt a Real Madridba 16,5 millió euróért. Az előző szezonban nem kapott sok lehetőséget, és minden sorozatot figyelembe véve 34 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 3 gólt és 2 gólpasszt jegyzett.