Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea ultimátumot adott az Atleticónak Morata miatt – sajtóhír

Alvaro Morata sorsa még mindig nem rendeződött, azonban angol sajtóhírek szerint a Chelsea felgyorsítaná ezt a folyamatot.

Forrás: AS

Alvaro Morata januárban csatlakozott az Atletico Madrid csapatábhoz egy fél éves kölcsönszerződéssel, ami június 30-án jár le. Angol sejtóhírek szerint a londoni klub megteheti, hogy visszahívja Angliába a spanyol csatárt, amit meg is fog tenni, hacsak az Atletico Madrid ki nem fizet érte 50 millió fontot.

A Chelsea a FIFA tiltása miatt nem igazohat a következő két transzferidőszakban, de azokat a játékosokat még visszahívhatják akár korábban is, akik jelenleg kölcsönben vannak. Tehát megtehetik ezt Moratával is, akinek nem volt épp karrierjének legsikeresebb időszaka a Chelsea-nél töltött idő, és a csatár azt is kijelentette, hogy Madridban akar maradni. A londoniaknak viszont szüksége lehet Moratára, hiszen az elmúlt hetekben Eden Hazard és Gonzalo Higuain is távozott, támadóra viszont szükségük van.

Alvaro Morata 2017-ben igazolt a Chelsea-be a Real Madridból 66 millió euróért. Az ott töltött másfél év alatt 72 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 27 gólt és 6 gólpasszt jegyzett. Az Atletico Madridban eltöltött fél szezonjában 17 meccs, 6 gól és 1 assziszt a mérlege.