Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Guardiola: “Neymar egy rendkívüli játékos, de…”

Pep Guardiola is megszólalt Neymar Barcelonába való visszatérésével kapcsolatban, és nem biztos benne, hogy ez a legjobb dolog, amit a brazil támadó tehet. 

Kapcsolódó kép

Forrás: fcbarcelonanoticias.com

Az elmúlt hetek vezető sporthírei közé tartozott Neymar visszatérése a Barcelonába. Sokan már tényként kezelik, hogy a klubok megegyeztek egymással, így a brazil támadó ismét Messi és Suarez mellett játszhat majd.

A Barcelona korábbi edzőjét, Pep Guardiolát is megkérdezték arról, hogy mit gondol az ügyről, ám a Manchester City jelenlegi menedzsere szerint nem biztos, hogy minden simán fog menni, miután Neymar visszatért korábbi klubjába.

“Neymar egy rendkívüli játékos, de…nem tudom. Ez ugyanolyan, mintha én térnék vissza. Vajon minden ugyanolyan lenne? Én már nem ugyanaz az ember vagyok, aki elhagyta a Barcelonát, és szerintem Neymar sem az már. Viszont továbbra is nagyon jó, ehhez kétség sem fér.”

Az biztos, hogy a Barcelonánal szüksége van arra, hogy frissítést hozzon a támadójátékába, de nem biztos, hogy erre Neymar lesz a megfelelő személy. A legutóbbi hírek szerint azonban a katalánok kivetették a hálójukat a 21 éves argentin csatárra, Lautaro Martinezre, akiért 112 millió eurót fizetnének.