Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Lyon megegyezett Tanguy Ndombele új klubjával – sajtóhír

Az elmúlt idényben a francia labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) harmadik helyen végző csapat elképesztő összeget kap fiatal középpályásáért, a L’Equipe információi szerint.


A Lyon és a Tottenham mindenben megegyezett Tanguy Ndombele átigazolását illetően, francia sajtóhírek szerint. A Bajnokok Ligája döntős csapat 62 millió eurót fizet a középpályásért, és további 10 milliót a játékos teljesítményétől függően. A L’Equipe azonban úgy tudja, hogy az észak-londoni csapat még nem állapodott meg a középpályással a szerződése feltételeiről, ennek függvényében még előfordulhat, hogy egy számára jobb ajánlatot kap egy másik csapattól, így lecsaphatják őt a Spurs kezéről. A francia lap elsősorban a Manchester Unitedet említi, mint lehetséges alternatíva Ndombele számára, de jelenleg nagyon kicsi az esélye, hogy nem a Tottenham lesz az új klubja.

A 22 éves középpályás 2018-ban érkezett az Amiens csapatától 8 millió euróért a Lyonhoz, de már előtte egy évet eltöltött kölcsönben az együttesnél. Az “OL” a számok alapján remek üzletet kötött a játékossal.

Ndombele 96 alkalommal ölthette magára a Lyon színeit, ezeken a találkozókon 4 gól és 16 gólpassz a mérlege.