Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Argentína: “Megérdemeltük volna a döntőt!”

Mint ismert, a Brazília elleni 2:0-ás vereséggel eldőlt, hogy Argentína egy újabb nagy tornát zár igazi siker nélkül. Az ‘albiceleste’ szövetségi kapitánya, Lionel Scaloni érthetően csalódottan nyilatkozott a lefújást követően. 

(Kép: as.com)

Scaloni kapitány odahaza biztosan fog hideget-meleget kapni az ősi rivális elleni vereség után. A 41 esztendős szakember ezt talán figyelmen kívül hagyta, és mintha olajat öntött volna a tűzre, csalódottságában.

“Jobbak voltunk a braziloknál. Az a csapat, amelynek igazán ott kellene lennie a döntőben, az Argentína! – Jelentette ki a kapitány.

“Balszerencsések voltunk. Hogy mi lesz a jövőmmel? Most ez zavar legkevésbé. A játékosaimmal szeretnék osztozni ebben a szomorú pillanatban.” – Fűzte tovább gondolatmenetét Scaloni, majd ismét tett egy olyan megjegyzést, amelyet nem biztos, hogy minden argentin helyesel majd.

“Megmutattuk, hogy ezek a játékosok igen is rászolgáltak arra, hogy a válogatott mezt viseljék. A jövőre nézve talán sikerült kijelölnünk egy követendő utat arról, hogy milyennek is kell lennie egy argentin válogatottnak.” – Így Scaloni.

Kíváncsian várjuk, hogy vajon a Copa után lesznek-e újabb változások az argentin nemzeti csapatnál?!