Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Videó: hatalmas a népharag, rossz bírói döntés pecsételte meg Messiék sorsát!?

A Copa America és annak mezőnye eddig adós volt a szép, lüktető és élvezhető dél-amerikai futballal, most azonban Brazília és Argentína előadásában egy kiváló mérkőzést láthattunk szerda reggelre virradóra. A találkozónak viszont komoly utóhangja van, az argentin szimpatizánsok a játékvezető döntéseit, és a videóbíró alkalmatlanságát firtatják.

Izgalmas összecsapást kaptunk a Copa America első elődöntőjétől, mely a többnyire ellentámadásokra építő hazai csapat továbbjutását hozta. Gabriel Jesus és Roberto Firmino remek helyzetkihasználásának köszönhetően Argentína ezúttal sem nyerhet kontinenstornát. A mérkőzés folyamán Fortuna több alkalommal is a Selecao mellett foglalt állást, Messiék többször is eltalálták a kapufát, a labda azonban mindannyiszor kifelé perdült.

Ami az egyik oldalon kimaradt, az a másikon bement, avagy 1:0-ás állásnál volt egy szituáció, melyet utólag a szurkolók, a játékosok, és az argentin barát közvélemény is sérelmez. Dani Alves ugyanis gyorsvonatként jött, és úgy is tüntette el a büntetőterületen belül ellenfelét. Miközben a sértett Agüero és a csapattársak reklamálni igyekeztek, addig Brazília egy közvetlen kontratámadásból gólt szerzett, és lezárta a mérkőzést.

Az eset után a legtöbben azt sérelmezik, hogy a VAR-szobában utólag miért nem vizsgálták meg ezt az ütközést, mely gyakorlatilag sorsdöntőnek bizonyult. Mire van a  videóbíró, ha ilyen megmozdulások megtorlatlanul maradnak!? A kérdés jogos, de mindenki döntse el maga, hogy mit lát a videón…