Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kinevezte új edzőjét a Chelsea – HIVATALOS

Az angol bajnokságban szereplő Chelsea csapata hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy megtalálták Maurizio Sarri utódját. 

Forrás: chelseafc.com

A Chelsea hivatalosan is bejelentette, hogy a következő szezontól a csapat korábbi legendás játékosa, Frank Lampard lesz a klub új vezetőedzője. A 41 éves volt középpályás egy három éves szerződést írt alá. Lampard nagyon boldog az új pozíciója miatt a korábbi csapatánál.

“Nagyon büszke vagyok rá, hogy mint vezetőedző térhetek vissza a Chelsea-hez. Mindenki tudja, hogy imádom ezt a klubot és a közös történetünket, de most a hangsúly az új munkámon van, és hogy felkészüljünk a következő szezonra. Azért vagyok itt, hogy keményen dolgozzak, és új sikerekhez segítsem hozzá a klubot. Alig várom már, hogy elkezdjem.”

Lampardnak nem ez lesz az első edzői munkája, mivel az előző szezonban a Derby County menedzsere volt, akikkel majdnem sikerült feljutnia az első osztályba is. Az angol szakember Maurizio Sarrit váltja a Chelsea-nél, aki egy szezon után távozott a londoniaktól.