Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: bejelentkeztek Marianóért

Még nem lefutott Mariano Diaz sorsa a Real Madridnál, habár szinte adja magát, hogy meg fognak válni tőle – a játékos azonban szíve szerint inkább maradna.

Kép: AS.com

Mariano 21 gólig jutott a Lyonban, így nem ok nélkül vásárolta vissza a Real Madrid tavaly nyáron. Az előző szezon azonban nem sikerült túl jól: a csapat teljesítménye messze elmaradt a várakozásoktól, Mariano pedig több sérülést is összeszedett, keveset láthattunk tőle.

A nyáron viszont több új ember is érkezett a támadósorba – köztük Hazard és Jovic is. Mondhatni nem lesz könnyű dolga a dominikai-spanyol játékosnak a csapatba kerüléshez. A klub nem ragaszkodik hozzá, most még jó pénzt kaphatnának érte, így nyitottak az érkező ajánlatok iránt. A csavart inkább csak az jelenti, hogy a támadó nem akar eligazolni. Mariano nagyon jól érzi magát Madridban és esze ágában sincs tovább állni. Szívesen maradna és a sok rivális ellenére kész megharcolni a helyéért és adott esetben bizonyítani Zidane-nak, ha megkapja a lehetőséget.

Az AS.com szerint egyelőre az AS Roma a legfőbb kérője Diaznak. Az olaszoknál lenne is esélye a kezdőbe kerülni, több szempontból is ideális választás lehetne számára. Más sajtóhírek szerint a Tottenham is képben van vele kapcsolatban, ám ott nyilvánvalóan csak Kane cseréje lehetne – nem sokkal járna jobban, mintha maradna Madridban.