Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hollandiába igazolt a fiatal magyar támadó! – hivatalos

A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Eredivisie) szereplő Heracles Almelo hivatalos weboldalán keresztül tudatta, hogy szerződtette az 1. FC Köln magyar-szerb kettős állampolgárságú támadóját, Szőke Adriánt…

A zentai születésű Szőke Adriánt kivásárolta élő szerződéséből a Heracles Almelo. A fiatal magyar-szerb támadó az elmúlt években az 1. FC Köln második gárdájában rúgta a bőrt, a 2018/2019-es idényben pedig kétségtelenül meghatározó tagnak számított. Ahogy már említettük, a Heracles kétéves kontraktust kötött Szőke Adriánnal, de további egy évvel opcionálisan meghosszabbítható. A transzfer összegét egyébként nem hozta nyilvánosságra a holland klub.

Szőke Adrián remek szezont futott az 1. FC Köln második csapatában, hiszen 29 mérkőzésen 12 gólt szerzett. Válogatott szinten megfordult a szerb U18-as nemzeti együttesben, összesen 2 találkozón jutott szóhoz. A fiatal labdarúgó gyakorlatilag a támadószekción belül bárhol bevethető, de adott esetben középpályásként is megállja a helyét.