Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: Griezmann nem tartott a csapattal, büntetésre számíthat

Ugyan nyílt titok, hogy Antoine Griezmann az FC Barcelona csapatában szeretné folytatni pályafutását a következő szezontól, a világbajnok francia támadó hivatalosan még mindig az Atlético Madrid együttesével áll szerződésben, melyet most alaposan megszegett…

Az Atlético Madrid csapata a minap elindult az Egyesült Államokba, ahol a 2019-2020-as idényre való felkészülés következő szakaszát fogják tölteni, és a “Matracosok” az augusztus 2-i MLS All Star gálán való szereplés mellett többek közt a Real Madrid és a Juventus ellen is fognak vívni egy-egy felkészülési találkozót a tengerentúlon.

Spanyol források megerősítették, hogy Antoine Griezmann az őt a klubhoz kötő érvényes szerződése ellenére, saját döntéséből nem tartott a csapattal az Egyesült Államokba, így a távozás előtt álló klasszis mindenképpen pénzbüntetésre számíthat csapatától.

Úgy tudni, az Atlético megbünteti majd a futballistát, aki napi 3-5 ezer eurót is fizethet az igazolatlan hiányzásáért. Egy másik lehetőség az, hogy a francia játékos éves fizetésének négy százalékát kell majd befizetnie, ami nagyjából 60 ezer euró összegnek felel meg.