Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: régi ismerős tért vissza a klub vezetőségébe – HIVATALOS

Az Arsenal csapata hivatalos oldalán jelentette be, hogy technikai igazgatóként visszatér a londoni klubhoz az “Ágyúsok” egykori brazil játékosa…

A jelenleg 41 esztendős sportvezető, Edu 2016-tól mostanáig a brazil válogatottnál töltötte be a technikai igazgató pozícióját, melyet a hírek szerint a jövőben Juninho vehet át tőle.

A brazil középpályás aktív játékosként 2001 és 2005 szolgálta az Arsenal csapatát, ezalatt kétszer nyert bajnoki címet és FA-kupát, s tagja volt a 2004-es veretlen bajnokcsapatnak. Edu feladatkörében az első csapat edzői stábjával való közös munka, az akadémia és játékos-megfigyelés felügyelete szerepel, emellett az átigazolásokban is fontos szerepet tölt majd be.

„Az Arsenal mindig is különleges helyet foglalt el a szívemben, boldog vagyok, hogy ebben az új szerepkörben térhetek vissza ehhez a nagyszerű klubhoz. Erős keretünk van néhány nagyon tehetséges fiatallal, és fantasztikus szakemberekkel minden szinten” – mondta az “Ágyúsokhoz” újonnan kinevezett technikai igazgató.