Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: magabiztos győzelemmel indított Gerrard csapata – összefoglaló

Elindult a 2019/20-as Európa-liga szezon selejtező köre, amelyen három mérkőzést játszottak. A Steven Gerrard által irányított Glasgow Rangers már az első játéknapon gálát rendezett a St. Josephs együttesének otthonában, a Split és CSKA Szófia is magabiztos győzelemmel várhatja a visszavágót. Magyar csapat csak csütörtökön lesz érdekelt, akkor a Debrecen fogadja az albán Kukesi csapatát. 

(forrás: bettingtips4you.com)

A Liverpool legendás ex-középpályása által irányított Glasgow Rangers ugyan az első félidőben még nem találta az ellenszert a St. Joseph védelmére, a második játékrészben azonban olyan lehengerlő futballt mutatott be, amelynek már nem tudott ellenállni a gibraltári együttes.

St. Joseph (gibraltári) – Glasgow Rangers (skót): 0-4 (0-0)
Gólszerzők: Jack (50.) Ojo (56.) Goldson (68.) Morelos (77.) – ill. –

A Hajduk Split csapata a magyar szélsőjének, Gyurcsó Ádámnak köszönhetően szerezte meg a vezetést, aki egy elhibázott büntetőt követően juttatta a kipattanó labdát az ellenfél hálójába, majd ezt az eredményt a hajrában Dolcek góljával sikerült még egy góllal feljebb tornáznia a horvát együttesnek idegenben, ezzel szinte bebiztosítva továbbjutását.

Gzira (máltai) – Hajduk Split (horvát): 0-2 (0-1)
Gólszerzők: Gyurcsó (44.) Dolcek (90+6.) – ill. –

Magabiztos előnnyel várhatja a visszavágót a CSKA Szófia, miután hazai pályán szinte szóhoz sem engedte jutni ellenfelét. A montenegrói Titograd együttese hiába próbálkozott becsülettel, szinte mindenben alulmaradt bolgár ellenfelével szemben, a játéknap legcsúfosabb vereségét produkálva.

CSKA Szófia (bolgár) – Titograd (montenegrói): 4-0 (0-0)
Gólszerzők:  Evandro (40.) Rodrigues (53.) Geferson (55.) Malinov (73.)- ill. –