Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Íme az idei nyár eddigi 10 legdrágább igazolása

Rendesen beindult a nyári átigazolási piac, de még hol van a vége? Vajon mi lesz Griezmann, Neymar, vagy éppen Pogba sorsa, hogy csak pár nevet említsünk. Mindez a jövő zenéje, most azonban nézzük a kész tényeket, avagy megmutatjuk a 2019/20-as szezont megelőző átigazolási őrület eddigi tíz legdrágább igazolását.

A Real Madrid rendesen kinyitotta a pénztárcáját, nincs még egy klub, mely annyit költött volna, mint Zinedine Zidane csapata. A királyiak 303 millió eurót költöttek el eddig, de a legdrágább vétel nem Eden Hazard, hanem a portugál tinisztár JoaoFelix volt. Ezzel a transzferrel az Atletico Madrid dicsekedhet, a matracosok a Benfica számláját töltötték fel a már-már őrültnek nevezhető 126 millió eurós összeggel.

Közben pedig megjegyzendő, hogy több klub, így a Frankfurt, vagy éppen a Crystal Palace is rekordot jelentő összegért adott el játékosokat. A piaci viszonyok tehát nemhogy stagnálnának, homlok egyenest tovább növekednek. Lucas Hernandez például a valaha vásárolt legdrágább védő lett. Ráadásul fogadni mernénk rá, hogy ez a jelenlegi tízes lista a következő hetekben még rendesen átrendeződik majd.