Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Célegyenesben az Inter új igazolása – sajtóhír

Olaszország vezető sportmédiumai megerősítették, hogy a jelentős nyári átalakulásra készülő Inter csapatához újabb játékos érkezett orvosi vizsgálatokra, akinek leigazolását hamarosan hivatalosan is bejelenthetik…

A Cagliari hatalmas tehetségnek tartott középpályása, Nicolo Barella gyakorlatilag már az Inter új játékosának tekinthető, amennyiben sikeresen átesik az ilyenkor szükséges orvosi vizsgálatokon, hiszen az érintett klubok már mindenben megállapodtak a transzferről.

Az átigazolás részleteivel kapcsolatban egyelőre ellentmondásos információk láttak napvilágot az olasz sajtóban: a Sky Sport Italia szerint 45 millió eurós vételi opcióval érkezik a középpályás Milánóba, míg a La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy ebből már most 10 milliót ki kell fizetniük, és jövőre további 35-ért véglegesíthetik.

A 22 esztendős játékmester nevelőcsapatát hagyja el a Nerazzurri kedvéért, amely első csapatának színeiben a 2014-2015-ös idény óta összesen 112 tétmérkőzésen lépett pályára, miközben a felnőtt válogatottban is bemutatkozhatott. Az olasz első osztály múlt szezonjában 35 meccsen szerepelt, és a korábbi sajtóhírek szerint a komplett olasz élmezőny meg akarta őt szerezni.

Barella várhatóan az Inter csapatának negyedik nyári igazolása lesz Diego Godin, Valentino Lazaro és Stefano Sensi után.