Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megpecsételődött a Spurs sztárjának a sorsa – sajtóhír

Nemzetközi sajtóinformációk szerint eldőltnek tekinthető a Tottenham rendkívül felkapott kiválóságának jövője, akit az elmúlt hónapokban rendszerint összefüggésbe hoztak a Real Marid gárdájával – hiába?…

A The Guardian beszámolója szerint már nem várható, hogy Christian Eriksen klubot váltson a mostani, nyári átigazolási időszakban, miután az eddigi a legfőbb érdeklődőnek számító Real Madrid csapata már nem szeretné megvásárolni őt.

Angol lapinformációk szerint a Spurs legalább 70 millió eurót szeretne kapni a dán klasszisáért cserébe, akinek jövő nyáron lejár a szerződése a klubnál, és a dolgok jelenlegi állása szerint vajmi kevés esély mutatkozik a megállapodás megújítására. Minden bizonnyal tehát a 27 éves dán karmester ki fogja tölteni szerződését az Észak-londoniaknál, a 2019-2020-as idényre is marad a csapat alkalmazásában, jövő nyáron pedig ingyen inthet búcsút az egyesületnek.

Eriksen a Spurs által a Liverpool ellen elvesztett BL-döntőt követően a távozási szándékának adott hangot, arra hivatkozva, hogy új kihívásokat keres, ellenben most mégis úgy néz ki, hogy további egy évig kénytelen lesz Mauricio Pochettino csapatát erősíteni.

A támadó középpályás 2013 óta minden sorozatot figyelembe véve 277 mérkőzésen 66 gólt szerzett a Tottenham szerelésében, és kíváncsian várhatjuk, hogy hogyan fog teljesíteni az utolsó (?) londoni évében – miként tudja majd eladni magát valamely topcsapat számára, vagy esetlegesen változik-e az álláspontja, és hosszabbítani fog-e a Spursnél…