Legendák Viadala

Már a B-terve is megvan az Atlético Madridnak…

F. Ádám
F. Ádám
újságíró, 2019 július 19. 19:00

Éppen a mai napon számoltunk be róla, hogy az Atlético Madrid csapata a Real Madrid által eladásra szánt James Rodriguez megszerzésén fáradozik, és egyesek már azt is tudni vélik, hogy ki lesz a “Matracosok” kiszemeltje, ha a kolumbiait nem sikerült magukhoz csábítani…

A Marca megerősítette, hogy a korábban a Real Madrid által is kiszemelt Christian Eriksen lehet az Atlético Madrid B-terve az irányító posztra, amennyiben James Rodriguez megszerzése mégis kútba esne a városi vetélytárstól.

A korábbi angol lapinformációk szerint a Tottenham legalább 70 millió eurót szeretne kapni a dán klasszisáért cserébe, akinek jövő nyáron lejár a szerződése a klubnál, és a dolgok jelenlegi állása szerint vajmi kevés esély mutatkozik a megállapodás megújítására. Az idei nyári – esetleg a jövő januári – átigazolási időszak az utolsó lehetőség, hogy a 27 éves dán karmesterért ellenértéket kaphassanak valakitől.

Eriksen 2013 óta minden sorozatot figyelembe véve 277 mérkőzésen 66 gólt szerzett a Tottenham szerelésében, és kíváncsian várhatjuk, hogy hogyan fog teljesíteni az utolsó (?) londoni évében – miként tudja majd eladni magát valamely topcsapat számára, vagy esetlegesen változik-e az álláspontja, és hosszabbítani fog-e a Spursnél…

Atlético Madrid – Transzfer térkép

Érkezők: Joao Felix (SL Benfica – 126 millió) Marcos Llorente (Real Madrid – 40 millió), Renan Lodi(Paranaense – 20 millió) Felipe (Porto – 20 millió), Héctor Herrera (Porto – ingyen) Renan Lodi (Paranaense – ?),  Alvaro Morata (Chelsea – kölcsön), Ivan Saponjic (Benfica – 500 ezer), Kieran Trippier (Tottenham – 20 millió), Mario Hermoso (Espanyol – 25 millió)
Távozók: Lucas Hernández (Bayern München – 80 millió), Rodri (Manchester City – 70 millió), Gelson Martins(AS Monaco – 30 millió), Luciano Vietto (Sporting CP – 7,5 millió), Diego Godin (Internazionale – ingyen), Juanfran (? – ingyen), Filipe Luís (? – ingyen), Nehuén Pérez (Famalicao – kölcsönben), Antoine Griezmann (Barcelona – 120 millió)