Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AS Roma: aláírt a Fiorentina középpályása! – hivatalos

Sikeresen átesett az ilyenkor szokásos orvosin a Fiorentina francia középpályás. Ennek köszönhetően AS Roma hivatalosan is bejelentette Jordan Veretout érkezését… 

Az AS Roma 1 millió euró ellenében kölcsönvette a Fiorentina francia középpályását, Jordan Veretout – számolt be róla a fővárosi klub hivatalos weboldalán. A ‘farkasok’ a 2019/2020-as szezon végeztével 16 millió euróért végleg is megvásárolhatják Veretout a firenzei gárdától, ez az összeg pedig teljesítménytől függően további 2 millió euróval növekedhet. 

Jordan Veretout 2017 nyarán az Aston Villától igazolta le a Fiorentina 7 millió euró ellenében. A firenzei alakulat kétségtelenül jó vételt csinált vele kapcsolatban. Veretout gyorsan a ‘violák’ egyik meghatározó alakja lett, azaz nem meglepő, hogy a Roma lecsapott rá. A francia középpályás korábban megjárhatta a Nantes-t és a Saint-Etienne-t is.

AS Roma – Transzfer térkép

Érkezők: Paulo Fonseca (edző – Sahtar Donyeck), Leonardo Spinazzola (Juventus – 29,5 millió), Bryan Cristante (Atalanta – 21 millió), Amadou Diawara (Napoli – 21 millió), Pau López (Real Betis – 23,5 millió), Gianluca Mancini (Atalanta – kölcsönbe)
Távozók: Claudio Ranieri (edző – ?), Luca Pellegrini (Juventus – 22 millió), Stephan El Shaarawy (Sanghaj Senhua – 20 millió), Daniele De Rossi (? – ingyen), Kostas Manolas (Napoli – 36 millió)